Deznodamant!

Ca sa stii si tu. Degeaba ai plecat, degeaba ai fugit, degeaba ma renegi. Degeaba faci lucrurile in felul asta. Stiu, stiu atat de mult ca ti-e dor de mine, ca ti-e dor sa ma atingi, ca ti-e dor sa te sarut. Stiu ca inca te gandesti la mine. Ai fugit si ai facut-o atat de repede, incat m-ai lasat fara cuvinte. Stai linistita, nu esti prima care a facut-o, dar nici ultima nu vei fi. Intotdeauna va exista o femeie mai desteapta decat ultima. Intotdeauna va fi cineva mai bun. Vrei sa stii adevarul? Ai fost o aventura, dar nu te-am folosit. Am facut lucrurile in asa fel incat sa nu fiu o dezamagire cum au fost si ceilalti.

Mi-ai demonstrat doar ca esti dispusa sa suferi de aroganta si lasitate cand esti pusa in fata adevarului. Nu esti in stare sa-ti respecti deciziile si principiile. Spui lucrurile intr-o asa maniera, incat apoi schimbi macazul si le faci total prost. Te-am si asteptat sa stii. Si nu ai idee cat te-am asteptat si cat am sperat ca poate “e doar o faza”. Voi femeile aveti faze, noi barbatii trebuie sa avem rabdare. Dar se pare ca la tine a fost un “eveniment”. Ai ramas blocata in lumea ta acolo, inconjurata de aceiasi pereti, dar lipsita de prieteni buni. Mi-ai spus de atatea ori ca sunt singurul cu care ai fost sincera, si de ce ai facut-o? Aaa … corect, ca sa ma dezamagesti in final. Sa-mi dau seama ca ai mintit, doar pentru ca eu eram cel ce te ajuta si nu-ti critica comportamentul.

Am fost prost sau mai bine sa zic … incult sentimental. Pentru ca nu am stiut sa te identific, sa te cataloghez, sa te vad cu alti ochi. Ai profitat, eu nu am facut-o. Am pastrat totul doar pentru mine, tu in schimb nu. Au aflat toti de mine, toti ma cunosc, toti ma stiu. Ma intreb acum … oare daca-i vad pe oamenii aceia pe strada, cate injuraturi sau priviri incruntate se vor indrepta spre mine? Am fost super la inceput, acum probabil sunt doar un “altul”. Dar stai linistita, eu prefer sa fiu “altul” si sa-l las pe urmatorul sa fie “el”. De ce? Am constientizat ca sunt prea bun pentru tine, prea delicat, prea intelegator. N-ai stiut sa ma apreciezi, doar am baut, am fumat si ne-am distrat impreuna.

In cele din urma da, o sa-mi fie putin dor de momentele noastra. Mai mult ca sigur, stii ca-s sincer. Dar nu am sa ma prefac ca nu te cunosc, nu am sa ma prefac ca nu te vad pe strada. Dimpotriva am sa te salut, am sa ma interesez de tine si sanatatea ta. Nu am nimic sa-ti demonstrez, vreau doar sa-ti spun ca:

Ai fost intriga mea, dar intr-un final ai ajuns doar un deznodamant. Acum numele tau nu mai are nici un adjectiv dupa el, nu mai contine cuvinte frumoase. Se termina la fel de repede ca si disparitia ta, printr-un punct.

One thought on “Deznodamant!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s