E langa tine, e aici…

ea

Hei, buna! ce faci?! Aaa … nu, nu ma intereseaza tacerea. Esti bine?! … poate ca si eu sunt bine. Stii, voiam sa fiu scurta in explicatii, dar nu pot. Sunt, sunt dependenta. Sunt atat de prinsa de tine.

Poate asta ar fi vrut sa auda el.

Da, el. El cel care putea oricand sa-si piarda gandurile prin parul ei. Putea oricand sa ii muste buzele. Putea oricand sa fie pasional. Putea oricand … ar fi putu face multe.

Acum iti e dor nu?! Iti e greu, nu?! Ai plecat, constient ca ea va veni in pumni la tine, dar ai uitat de un lucru. Mereu va exista altul. Altul mai bun, mai inteligent, mai abil.

Ai fost un leu, ai fost un “adevarat” vanator atunci cand … aaaa, da. Haha! Acum regreti, te uiti pe tavane albe si numerit puncte negre. Numara-ti gandurile, numara-ti greselile, numara-ti … !

Ai avut in fata ta, tot ceea ce viata ti-ar fi putut oferi mai bun. Inalta, perfecta, un zambet care ar fi rupt capete si in cele mai intunecate zile. Sani, fund, corp, forme. Ai avut in mainile tale un diamant. Perfect! si ce-ai facut?! l-ai transformat in nisip.

Ti-am zis, ti-am explicat, am urlat la tine! tu nu ai inteles. Nu ai ascultat sau nu ai vrut. Ha! Esti un bou stii! chiar asta esti. Crezi ca doar palmele dor? dor mai rau faptele si cuvintele. Crezi ca doar vocea ta se poate auzi? Ai ignorat lacrimile ei. Crezi ca doar tu esti in centru? ai uitat cat de mult te iubeste.

Acum sa te vad, fraiere! Sa vad eu, cine iti mai zice printre cearceafuri albe si moi:”Buna dimineata iubitule!”. Sa vad eu cine te mai asteapta dupa o zi de munca, cu un zambet larg pe fata.

Aveai langa tine 1.70m de frumusete, 55 de kg de iubire si atentie. Acum esti singur. Meriti, meriti pentru ca nu stii cand sa te opresti. Nu stii cand sa spui stop. Nu stii cand sa iti zici:”Gata!”. Nu stii sa ai limite. Crezi ca totul ti se cuvine? Gresit, totul se castiga.

Acum fugi la ea. Fugi inapoi si spune-i ce simti. Oricum nu te va mai crede, oricum nu vei sti cum sa procedezi. Oricum … esti singur.

Cu drag,

Sufletul tau!

P.S: Aveai dreptate, dobitoc sentimental nu esti.

 

 

5 thoughts on “E langa tine, e aici…

  1. Un diamant nu poate fi transformat in nisip..cand nu ai destula experiența confunzi Bucățile de sticla cu diamantele. Sunt de acord cu punctele negre din tavan,dacă le numeri înseamnă ca exista …ca sunt adevărate !🤗

  2. Am întâlnit personaje mincinoase, mizerabile care știu sa se vândă bine dar din momentul in care le cunosti nu mai dai nici doi bani pe ele. Am mai întâlnit personaje care nu au respect pt nimic si nimeni si care cred buricul pamântului …si apoi le-am întâlnit pe ele…personajele trădătoare dar astea seamănă mai mult cu Șerpii veninoși si nu are rost sa ți le descriu. Deci nu…nu cred sa fi întâlnit boi de balta, dar uneori câte unul de uscat mai vad…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s