Buna femeie!

tumblr_nx9ervnr7d1qbquiao1_500

Sursa: via

Buna femeie sau ai dori sa zic:”Sarutmana domnisoara!”

Prefer sa fiu informal, oricum stim amandoi ca formalitatea e un pretext. O masca, un personaj secundar pe care-l interpretam cand depasim tocul usii.

Uite, stiu. Nu avem o relatie tocmai ok uneori. Eu sunt misogin, tu esti incapatanata. Tu esti curva, iar eu sunt afemeiat. Eu sunt un bulangiu, tu esti proasta.

Nu vrei tu sa facem pace? Nu vrei tu de azi sa ne intelegem? Stiu ca esti indignata si ca nu-ti convine ca lumea se uita la tine doar pentru sanii tai, dar asta e realitatea. Accept-o. Crezi ca toti barbatii vor doar sa te futa? Da, vor. Dar conteaza cum te aduc in punctul acela.

Unii or sa te prosteasca, stii si tu asta, altii vor fi baieti buni, dar tot te vor fute. Accept-o.

Crezi ca tot ceea ce e frumos, are legatura cu tine? Da, pentru ca vrem noi asta. Lucrurile pot fi foarte frumoase si fara tine in peisaj, dar nu ne dorim asta. Ignora prostul care-ti va spune ca o femeie e buna doar de tinut in casa. Fute-l in gura si pe el si pe ma-sa. Sunt 2 prosti.

Stii ce esti tu femeie? Un templu, esti definitia pasiunii. Daca nu ai fi tu, femeie, noi baietii nu am deveni barbati. Aaa, vrei sa stii de ce devenim barbati? Pentru ca de asta aveti nevoie si asta va place.

Spune-mi te rog, cine ai vrea sa-ti sopteasca zece feluri in care te-ar fute, un baietel sau un barbat? Nu, nu incepe discutia cu marimea. Am auzit asta de atatea ori incat incep sa cred ca e un mit. E simplu stie ce face sau nu. Nu exista stanga sau dreapta.

Spune-mi tu femeie, nu vrei sa facem pace o data? Stii, noi ne plangem ca ne mancati zilele, voi va plangeti ca noi va mancam sufletul. De ce vrei tu femeie sa ai parte de 10 barbati care sa te absoarba din priviri, cand ai putea sa ai unul si bun.

Spune-mi femeie, nu vrei tu sa facem pace o data? Ar fi interesant sa mai avem si zilele alea despre care tot ne povestim. Ar fi interesant sa te vad si pe tine relaxata. Ar fi interesant sa ne vedem si noi barbati.

Buna femeie, eu sunt barbatul. Eu sunt cel care mult timp de aici te va analiza din toate punctele de vedere, eu sunt cel care-ti va inspira teama, emotie, neincredere, vise, placere. Eu sunt cel la care vei tipa, eu sunt cel pe care il vei blama, eu sunt cel de care te vei indragosti. Eu sunt cel care seara va rupe camasa de pe tine, doar ca apoi sa razi de el cand iti va coase nasturii la loc. Eu sunt cel care iti va da bluza lui intr-o zi friguroasa de toamna. Eu sunt cel pe care il vei iubi inconfundabil pentru tot restul vietii.

Hai mai bine sa nu facem pace. Hai mai bine tu sa fii nebuna, iar eu sa fiu afemeiat. Hai mai bine sa te fluier pe strada, iar tu sa ma ignori catalogandu-ma “needucat”. Hai mai bine sa mi te imaginez goala in 20 de feluri, decat sa-mi spui tu ce vrei. Hai mai bine sa fim tot asa. E prea frumos nu?! Ce zici?!

Astept un raspuns.

 

 

2 thoughts on “Buna femeie!

  1. Wow wow wow cat de frumos ai scris! Ce minunat era totul daca nu ne pierdeam in iuresul asta al vietii si nu ne lasam obositi si secatuiti de puteri.
    Ce frumos era daca nu uitam sa iubim si sa ne lasam iubiti si ce greu mi se pare sa incercam din nou….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s