De ce iubim femeile?

tumblr_murq4ui6rv1slv8zeo1_500

Sursa: via

Pentru ca azi ai chef. Pentru ca maine o alta zi in care-ti faci griji pentru silueta. Pentru ca te obsedeaza acel cos de pe frunte, care abia se vede apropo. Pentru ca nu stii ce vrei sa mananci. Pentru ca de fapt ai manca, dar nu ti-e foame. Pentru ca ti-e foame, dar nu e ce-ti place tie. Pentru ca la final renunti si iti iei dulciuri.

De ce iubim femeile?

Pentru ca v-ati indragosti. Dar nu stiti daca azi, dar nici maine. Dar poate ca azi ar fi o zi buna. Dar poate ca zodiacul nu e potrivit, dar oricum nu va mai intereseaza de zodiac. Dar cine stie daca merita, dar parca nu ai timp. Dar acum 2 saptamani aveai timp.

De ce iubim femeile?

Pentru ca mergeti la cumparaturi. Pentru ca nu stiti daca vreti 3 mere sau 2. Pentru ca pepenele acela e prea verde. Pentru ca lamaile iar sunt necoapte, dar ati face un compromis. Pentru ca vreti sa va rasfatati, dar considerati ca nu aveti bani. Dar totusi parca ar merge o bluza noua, dar parca nu e cea mai potrivita.

De ce iubim femeile?

Pentru ca ati face ceva, dar e “prea” dupa-masa. Pentru ca aerul ala conditionat iar bate prost. Pentru ca din nou lumina soarelui va strica starea. Pentru ca din nou ati uitat cafeaua in cana si o beti rece. Dar parca nu e asa de tarziu, dar parca nu e asa de nasol cu aer si parca e buna cafeaua aia.

De ce iubim femeile?

Pentru ca sunteti parte din nou. Pentru ca ne completati. Pentru ca ne “educati”. Pentru ca sunteti mature. Pentru ca avem nevoie de confirmare. Pentru ca va “plagiem”. Pentru ca va rasfatam. Pentru ca v-am face si unghiile, dar din nou ati urla la noi ca am gresit linia imaginara.

De ce iubim femeile?

Pentru ca suntem barbati si avem nevoie de voi. Pentru ca suntem dependeti de parfumul vostru. Pentru ca va straduiti sa gatiti. Pentru ca radeti la glumele noastre proaste. Pentru ca ne dati curaj. Pentru ca …

Da-mi o femeie si 3 ore de discutii si-ti gasesc N motive pentru care va iubim.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s