Sa-ti spun un adevar.

truth-quotes-7

 

Lasa machiajul ala. Asculta-ma! Lasa, unghiile alea. Priveste-ma! Lasa telefonul ala, tine-ti mainile pe langa corp.

Trezeste-te putin, uita-te-n jur. Vezi? E plin de ei, e plin de baietei, barbatei si barbati. Stii si tu asta. Majoritatea sunt copilasi. Toti vor sa te abordeze, toti vor sa te vrajeaza. Toti vor sa-ti faca pe “plac”. Toti vor sa te impresioneze.

Vrei un adevar? Toti vor sa te futa!

Mhm. Da. Si eu, si el, si cei de la blocul de langa noi. Chiar daca te-au vazut de 3 ori. E indeajuns sa vada din nou fusta aia pana la genunchi, tocurile, mersul intepat, parul prins la spate si rujul aproape sters de pe buze dupa 10 ore la birou. Toti vor avea o fantezie cu tine. Da, chiar si cei maritati. La origini suntem animale. Nu crezi? Deschide ochii.

O sa-i auzi ca-ti spun: “esti draguta”. Crezi ca se uita la tine cu adevarat? Nu, te analizeaza.

O sa-i auzi ca-ti spun: “esti frumoasa”. Crezi ca te apreciaza cu totul? Nu, fundul tau face toata imaginea.

O sa-i auzi ca-ti spun “esti superba”. Crezi ca te cunosc deja cum esti? Nu, dar arunca cuvinte care-i mascheaza.

Vrei sa-ti spun un adevar? Toti te-ar fute.

Mhm. Toti ar sari pe tine, toti ar rupe hainele de pe tine, toti ar vrea sa te “guste”. Toti ar vrea sa te vada dezbracata si nu doar de haine. Toti ar vrea sa renunti la inhibitii. La gesturile inutile. La gandirea limitata.

Si e ceva rau? Nu, e adevarul. Accepta-l, oricum il stiai, dar nu te astepta ca orice print pe cal alb nu-si va dori asta din partea ea. Poate si tu ai ambitii, dar nu esti asa directa. Poate si tu ai dorinte, dar nu esti asa deschisa.

Mai vrei un adevar? Si eu sunt ca ei. Si eu te-am vazut, si eu am vrut sa te fut. Diferenta dintre mine si ei a fost abordarea. A fost comportamenul. A fost faptul ca nu mi-am dorit sa ma simti pe mine. Am dorit sa ai amintiri cu mine. Sa invat de la tine, sa razi cu mine.

Diferenta dintre eu si ei, stii care e? Limbajul, gesturile. Da, poate ca exista unul mai bun ca mine, dar momentan eu sunt aici. Nu el. Eu sunt cel care te va face sa plangi, eu sunt cel care te va face sa razi. Eu sunt cel care iti va spune ca esti frumoasa. Eu sunt cel care iti va cumpara ciocolata cand vei fi trista. Eu sunt cel care iti va spune cat de bine acopera acel tricou larg sanii tai. Eu sunt cel care va face mereu tot ce e posibil sa-ti fie bine.

Asa ca trezeste-te. Ridica-te si uita-te la mine. Eu sunt cu tine, nu e restul lumii cu tine. Eu si cu tine suntem aici. Restul sunt doar alte organisme cu care impartim acelasi oxigen.

Spune-mi. Mai vrei un adevar?!

3 thoughts on “Sa-ti spun un adevar.

  1. “Eu sunt cel care îți va cumpăra ciocolată când vei fi tristă.”

    Aștept ciocolata și următorul adevăr. ( :

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s