Curva sau doamna?

giphy

Articolul urmator nu e pentru toata lumea. Daca esti ingust la minte, nu vei intelege nimic. Daca nu, ai o sansa. Spor!

… spune-mi. Ce ai alege? Vrei sa futi, sa fii futut sau sa faci dragoste? E un principiu si femeile o stiu. Barbatii, in secret adora sa fie dominati. Era vorba aia:”Cine e tatal tau?”, de fapt majoritatea barbatilor nu sunt in stare sa zica asa ceva.

Vrei sa te futi? Nu ai nevoie de o curva. O curva te va suge si de bani si de sanatate.

Vrei sa fii futut? Nu ai nevoie de o domana. O doamna niciodata nu te va fute, pentru ca esti prea “mic” sa o faci sa ajunga acolo.

Vrei sa faci dragoste? Arunca cu niste sentimente.

Eu si cu tine, suntem acelasi sange. Avem aceleasi instincte primare, avem aceleasi idei, fiind influntate doar de diferite aspecte.

Cineva m-a intrebat o data: curva sau doamna? Raspunsul nu-l stiu nici acum. Si hai sa-ti explic de ce. In primul rand, da-mi tu o definitie sigura a cuvantului curva. Ignora acele “fete” despre care toti stim. Nu, spune-mi tu clar o definitie a cuvantului “curva”.

Acum dupa ce faci o pauza de gandire. Spune-mi te rog definitia cuvantului “doamna”. Eu am o definitie pentru ca la mine implica gesturile, comportamentul, imbracamintea, atitudinea.

Acum imbina-le. Vezi daca-ti iese o doamna-curva sau curva-doamna. Poti?!

Noi barbatii suntem foarte prosti uneori. Stim si noi asta. Pentru ca nu facem diferenta. Suntem atrasi de exterior in N cazuri, incat atunci cand reusim sa atingem realizam ca am dat de o “mina de aur”. De fapt, nu am descoperit nimic. Noi doar am atins ambalajul. Ca te fute, ca o futi sau ca faci dragoste, nu te ajuta de descoperi nimic. Interactiunea fizica, in cel mai bun caz iti indeplineste niste fantezii, dar nu-ti vei da seama de cum gandeste, de ce gandeste intr-un anumit fel sau ce fel de comportament are.

Vrei sa stii care e definitia unei curve? Nu o am. Fiecare o descopera singur. Suntem subiectivi si e cel mai bine.

Vrei sa stii care e definitia unei domane? Nu o am, nu e bazata doar pe exterior, pentru ca si cele mai mari doamne sunt catalogate curve, dar si cele mai mari curve sunt doamne.

Noi, purtatorii de penis, stim oare cum sa intretinem o doamna? Stim oare cum sa intretinem o curva? Raspunsul sigur: NU!

Atunci daca noi nu stim cum sa le intretinem, nu stim cum sa le catalogam, de ce ne mai miram cand o dam din lac in put si suntem catalogati prosti? Ne meritam soarta in multe cazuri.

Ne meritam suferinta, ne meritam lamentarea si victimizarea asta de cacat.

Ce crezi? ca daca a plecat de langa tine e un capat de lume? Mananci cacat, nu e. Crezi ca daca te-a mintit o sa mori? Nu! o sa mergi mai departe pentru ca asta face un barbat!

Uite, am sarit putin calul. Recunosc, e un pic cam mult. Nu e in detrimentul meu sa vorbesc asa, dar e greu. Stii de ce? Pentru ca aud in fiecare zi: e o curva. Si eu o zic si eu le fac curve, dar apoi realizez ca nu stiu despre cine vorbesc, iar apoi cand aud povesti despre ele imediat am tot felul de idei.

Dragi femei, sa va zic un secret. Barbatii sunt innebuniti dupa povesti, dupa sex, dupa oral, dupa fantezii. Spune-i unui barbat de fata cu prietenele tale cum te-ai futut cu fostul tau de ziua voastra. Iti garantez ca din a doua zi, vei fi in mintea lui.

Spune-i unui barbat cat de curva poti fi si ce faci in pat. O sa vina in maini dupa tine. Da, o sa vina dupa tine ca un catel. De ce? Pentru ca barbatii sunt atrasi de tot ce le poate indeplini imaginatia.

Spune-i unui barbat ca iti place sa inghiti la final. O sa-l vezi ca in urmatoarele 3 minute, cum ochii lui vor fi doar asupra buzelor tale.

Spune-i unui barbat ca tu de fapt esti o doamna, dar iti place sa futi ca o curva. El nu va stii ce inseamna, dar va tanji dupa asa ceva pana cand ii vei oferi ocazia.

Dar, cu toate astea, ai grija. Ai grija cui ii spui, cum o spui, cum te manifesti. Ai grija cu cine vorbesti, pentru ca desi vei zice “ma doare-n cur”, tot te va durea. Te va durea sufletul, pentru ca da … barbatii te vor cataloga “o alta bucata de carne”.

A da si stai linistita. E un comportament normal. E ceva banal. Nu mai e nimic tabu in ziua de astazi. Esti safe.

Fii o doamna cand e nevoie (oricum tu stii definitia) si o curva cand ai ocazia (cu cine trebuie).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s