Azi am sa aduc eu.

17153172

Vinul, paharele, gheata, sampania si zambetul tau. A trecut ceva timp nu?! A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai rasfatat unul pe celalalt?

A trecut ceva timp de cand degetele mele se pierdeau prin parul tau, iar buzele tale erau lipite pe gatul meu. A trecut ceva timp de cand pielea ta, nu a mai fost un pansament perfect pentru atingerea mea. A trecut ceva timp de cat nu ti-am mai muscat buzele.

A trecut ceva timp de cand vinul nu a mai curs in pahare. A trecut ceva timp de cand ai stat imbracata in fata mea in acei boxeri si cu acel tricou larg. A trecut ceva timp de cand nu ne-am mai povestit din priviri cat de mult ne iubim. A trecut ceva timp de cat spatele tau, nu a mai simtit atingerea buzelor mele.

A trecut ceva timp de cand sampania nu a mai sarit pe pereti, ca noi sa bem ultimele 3 guri. A trecut ceva timp de cand gheata din pahare nu a mai jonglat tenace pe pielea ta.

A trecut ceva timp de cand dresurile nu ti-au mai acoperit gambele perfect. A trecut ceva timp de cand soaptele tale mi-au facut pielea gaina, iar ideile tale mi-au fortat imaginatia.

Astazi promit sa aduc eu vinul si sa-l bem impreuna. Promit sa aduc eu paharele ca sa le uitam iar pe jumatate pline, in timp ce vorbim unul cu celalalt prin sarutari lungi. Promit sa aduc eu gheata ca sa-mi simti buzele calde, pe pielea ta rece. Promit sa aduc eu motivele pentru care sa zambesti.

Nu ne-am mai zis de mult, cat ne dorim sa fim tineri. Nu ne-am mai spus de mult timp, cata pasiune zace intre noi. Nu am mai prins de mult timp rasaritul de la balcon, dezbracati de haine si inhibitii.

Imi e dor de zilele cand fiecare duminica, era un prilej pentru cafele lungi si seriale vazute pe jumatate. Imi e dor de serile pline de rasete, tutun si rasete continue. Imi e dor de noptile pline de atingeri suave.

Femeie, imi e dor de tine ca unui rasarit de poze. Imi e dor de tine ca unui curcubeu de soare. Imi e dor de tine si de sentimentele tale ca unui nevazator de imaginea diminetii.Imi e dor de tine ca pamantului de ploaie. Imi e dor de tine ca cerului de stele. Imi e dor de tine ca …

Nu te gandi doar la sex, gandeste-te la noi. Nu te mai gandi la placere, gandeste-te la liniste. Nu te mai gandi la senzatii, gandeste-te la pasiune.

Am fost departe unul de celalalt. Ne-am “uitat” reciproc, desi dormim in acelasi pat. Am fost distanti unul de celalalt, desi locuim sub acelasi acoperis. Am fost distrasi unul fata de celalalt, desi impartasim aceleasi dorinte.

Vino aici, asculta-ma, bea un vin, lasa picatura aia sa se scurga pe buza de jos si da-mi voie sa te sarut. Lasa-mi degetele sa se plimbe pe gatul tau. Prinde-ma de par si spune-mi din priviri ca ti-a fost dor de mine. Arunca camasa, arunca hainele, arunca inhibitiile. Hai sa fim tineri, hai sa fim liberi, hai sa fim noi din nou …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s