Urmatoarea sau urmatorul?

tatoo

Mereu va exista o “urmatoarea”. Mereu va exista un “urmatorul”. Dar azi nu este de ea sau despre ele. E vorba despre mine, tu, noi. Am constientizat faptul ca, certitudinea este ceva subiectiv. Am constientizat faptul ca, siguranta este ceva relativ. Am realizat ca increderea este direct proportionala cu implicarea.

Cand stii ca vine timpul urmatoarei? Cand stii ca vine timpul urmatorului? Da, poate ca-ti dicteaza ratiunea, poate ca-ti dicteaza sentimentele. Dar, daca am trece peste pasul acesta? Daca am putea vedea mai mult decat ceea ce ne permitem noi?

Nu am inteles niciodata, un lucru. De ce cand relatiile se racesc ambii parteneri nu cauta caldura? Si cred ca am gasit raspunsul. Renuntam pentru ca stim ca avem de unde sa alegem. Ce inseamna asta? Din punctul meu de vedere: nu iubesti si nu ai iubit cu adevarat.

Desigur, nu vorbesc de cazuri extreme, vorbesc de relatiile pe care le stim cu totii. Cele care se termina prin clasicul:”Nu ne mai intelegeam.” sau alte varii motive.

Aici este problema. Faptul ca stim cu totii ca avem de unde sa alegem. Putem fi subiectivi din nou. Putem vorbi din nou cu 1241 fete, putem da mesaje altor 12451 fete, dar oare pana cand? Esti prins intr-un cerc vicios in care actorii principali sunt tu si incapacitatea ta de a realiza ca te ascunzi pe tine prin dialogul cu alte persoane.

In principiu, atat barbatii cat si femeile cauta dupa o relatie serioasa sau de lunga durata sa iasa in lume. Sa cunoasca. Sa guste. Sa faca sex. Sa se distreze. Sa faca orice posibil sa-i “stearga” amintirile.

Dar azi vorbim despre barbati. Azi vorbim despre noi, cei care nu stim daca azi e bine sa vorbim cu tipa blonda din Pantelimon sau cu bruneta cu ochii albastri de la etajul 3. Azi ne gandim ca ne e dor de o cafea, dar parca ar merge ca in peisaj sa fie si tipa cu 249 la sfarsitul numarului.

Azi parca ai vrea sa iesi in parc, dar stii foarte bine ca Alina, tipa de la master e ocupata, asa ca o suni pe roscata aia care ti-a zis ca esti foarte dragut cand mananci inghetata.

Si sa stiti feteleor, femeilor ca nu facem chestiile astea ca sa ne crestem exponential numarul de tipe pe care le-am ars. O facem, pentru ca la fel ca si voi, avem nevoie de ceva nou, avem nevoie de cunoastere. Daca un barbat va iesi la suc cu tine, nu inseamna ca isi va imagina dupa 1 ora primele 3 pozitii pe care le-ar incerca cu tine.

Daca un barbat mai vorbeste cu 2 – 3 – 4 fete, nu este un afemeiat, nu este o “curva masculina”, nu … vrea doar sa-si petreaca timpul redevenind el insusi.

Stiti de ce suntem noi asa pasionati de a “combina”? Pentru ca ne sporeste increderea in noi. Ne determina sa credem ca putem mai mult si mai bine. Si nu, nu neaparat in privinta femeilor, ci in privinta rezultatelor personale.

Pune un barbat fericit sa-ti vorbeasca 2 ore, ai sa razi non-stop, ai sa-l vezi ca e altul. Si toate astea pentru ca voi ne dati avant.

Iar prin aceasta ocazie, as dori sa va multumesc doamnelor si domnisoarelor pentru ca: ne suportati, ne acceptati glumele proaste, raspundeti pe Facebook cand va trimitem mesaje tampite, ne acordati timp din timpul vostru, ne dati o sansa sa va cunoastem si va prefaceti ca nu intelegeti subtilurile noastre legate de intalniri si aspectul vostru fizic.

Cu drag,

Un altul care e fericit sa va cunoasca!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s