Ai sa tot fii mintita!

1461425693_tumblr_o2gnn2A0qs1v84da7o1_500

De toti si toate. Nu neaparat de barbati. Nu neaparat de femei. De oameni. Stii, ei sunt in jurul tau si te vor minti. De la faptul ca-ti vor zice ca ai un zambet minunat, pana la faptul ca azi acel rosu al camasii ti se potriveste cu cerceii verzi.

Vezi fii mintita, vei fii inselata, vei fii batjocorita. Dar stii ceva? Bun-venit in lumea numita “viata”. De obicei viata nu este pentru cei sensibili sau slabi. Nu este pentru cei ce gasesc empatie in orice si oricand.

Viata nu e facut pentru toti. Si vorbesc serios. Sunt cat se poate de sincer. Chiar nu este pentru toti.

Succesul nu este pentru toti. Banii nu sunt pentru toti. Ambitia nu este pentru toata lumea.

De fapt este pentru cine vrea sa le obtina.

Asa si tu femeie. Trezeste-te o data si descopera faptul ca esti mai puternica. Esti mult mai idependenta si mult mai capabila. Nu te mai concentra pe trendurile ieftine promovate de oameni lipsi de inteligenta.

Nu  te mai lasa mintita. Nu te mai lasa exploatata. Nu te mai lasa condusa de lucrurile care suna frumos, dar nu le poti atinge.

Scrie pe o hartie ceea ce iti doresti, si nu lucruri materiale. Gandeste-te ca vrei iubire, imbratisari si chestii ideale. Lupta pentru ele, nu cu fizicul. Nu cu botox-ul si nu cu sanii mariti pana la refuzul sutienului.

Uita-te-n jur si realizeaza ca acest trend al sexului frumos intotdeauna va muri. Vrei sa fii o femeie realizata, invata de cele ce au reusit. Vrei sa fii o femeie de succes? Priveste in jur si invata din ce spune lumea. Baga la cap tot ceea ce considera ei negativ si gaseste-i o conotatie pozitiva.

Nu toate lucrurile din lume sunt rele, nu toate lucrurile din lume sunt proaste. Cauta sa-ti explici ce sunt sentimentele, cauta sa-ti explici de ce tu ca femeie te-ai nascut in anul asta si care e rostul tau.

Nu lasa timpul sa decida ceea ce trebuie sa obtii. Nu lasa oamenii din jurul tau sa decida pentru tine. Tu esti propriul judecator. Daca tu nu o poti face, cei din jur te vor critica sau te vor convinge ca aspiratiile tale sunt total gresite.

Nu cauta dragostea in locuri goale si nu da o sansa tuturor celor ce nu-si pot lua ochii de la acel decolteu impresionant. Nu cauta afectiune in locurile in care sexul este pe locul 1, iar gandirea este ultima grija.

Dimpotriva indreate-te spre cineva care vrea sa te cunoasca. Care vrea sa stie de ce esti capabila. Nu cauta atentie in locurile in care esti privita ca o jucarie ce o poate suge pana la capat doar ca sa indeplineasca o fantezie. Poti face asta si in intimitatea ta, cu persoana potrivita.

Ai grija la cei din jurul tau. Ai grija ce priviri atragi. Documenteaza-te si pune un plan bun la cale. Stii, e amuzant se spune ca: in spatele unui barbat de succes, este o femeie puternica. Oare nu esti in ipostaza in care, in spatele tau este un barbat, iar tu esti aplecata pe un scaun?

Nu esti cumva rodul fanteziei pentru o gramada de baietei care satui s-o frece la rece, vor sa le-o freci tu? Nu realizezi ca lumea in ziua de astazi se indreapta usor, usor spre sclavism fizic? Suntem toti dornici de atentie si faima. Toti vrem sa ne fie auzite gandurile, dar oare merita sa te sacrifici pe tine ca sa ajungi acolo? Iti spun eu NU!

Sunt N blog-uri si post-uri care iti spun despre barbatul ideal. Sunt N articole care iti descriu greselile pe care barbatii le fac fata de voi. Dar oare sunt toate adevarate? Oare si ceea ce am scris eu in articolele precedente sunt adevarate? Fii tu judecatorul. Nu mai crede tot ceea ce se mananca.

Cauta tu definitia barbatului care te face fericita, dar ai grija: fericirea nu este materialista. Cauta tu sa definesti relatia perfecta pentru tine, omul potrivit pentru tine. Cauta tu sa gasesti cel care dimineata va vrea mai mult ca orice sa te sarute inainte de a parasi patul. Cauta tu sa-ti dai seama daca cel de langa tine iti ofera ceea ce cauti.

Nu mai cauta defecte, ai sa tot gasesti. Nu mai cauta motive sa te indrepti doar spre ceea ce ofera piata. Descopera tu potentialul, exploateaza-l si construieste-l.

Stii care este definitia femeii ideale pentru mine? Cea care este capabila sa-mi dea lumea peste cap pentru noi ca si cuplu, nu pentru ea. Cea care imi va spune ca sunt frumos dupa 10 ore de munca. Cea care imi va spune ca adora sa o sarut si dupa ce am mancat 1 kg de usturoi.

Viata nu este doar zambete si fericire. Vei avea momente cand vei vrea sa renunti, vei avea momente cand iti vei dori sa fii in trecut. Vei avea dubii. Vei avea nedumeriri. Vei avea … intrebari. Nu este necesar sa dai un raspuns tuturor intrebarilor. Nu trebuie sa stii tot. Trebuie sa te cunosti pe tine si sa-ti stii ambtiile.

A da si mai coboara standardele. Nu e ceva gresit in avea standarde ridicate, dar ai grija sa nu exagerezi. Ai grija sa nu te inchizi in tine si sa pierzi din “magia” pe care ai fi putut sa o ai.

Bea cafeaua, termina tigara, zambeste si mergi inainte. Esti femeie, vei fi mama, vei fi un mentor, vei fi un model. Demonstreaza si demonstreaza-ti asta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s