Un fund misto iti ofera mancare.

 

tumblr_myajf2jmuc1qgumdao4_500

Pana la o varsta poate vei avea aproape tot. Pana la o varsta poate vei trai tot ceea ce ti-ai dorit. Dar ce te faci dupa? Ce te faci cand esti intrebata ce aptitudini ai? Nu poti sa-ti pui fundul pe masa. L-ai pus ani de zile la bataie, dar vei descoperi ca un fund misto nu-ti va face toate rapoartele la sfarsit de zi.

Ce te vei face cand vei fi recunoscuta doar pentru fundul tau? Doar pentru imaginea ta? Doar pentru fizicul tau? Lumea e atrasa de exotic. Si ai, esti exotica, bravo ai un 10+. Dar mai departe unde te duci? Ce vei face cand vei fi nevoita sa rostesti mai mult de 5 fraze care sa nu includa: iPhone, Moet, masina scumpa si caviar?

Ce te vei face cand vei fi intrebata care sunt defectele tale? Nu poti sa le zici ca ai buzele prea mici, fata nepudrata sau faptul ca diminetile tale nu pot incepe fara un smoothie.

Vei fi catalogata drept proasta sau mai politicos neadaptata. Un viitor de succes se poate baza doar pe fizic, corect. Pana la o varsta. Dar daca nu faci nimic pentru a deveni cineva prin punerea ideilor tale in practica, vei fi toata viata o alta care a avut succes pana la 40 de ani.

Crezi ca barbatii sau baietii cu bani in conturi te vor vrea toata viata? Gresit. La primele semne de slabiciune se vor duce catre ceva nou. Si nu e neaparat un lucru rau, se numeste selectie naturala.

Bravo, stii sa joci barbatii pe degete. Stii sa le indeplinesti visele si fanteziile, la dracu ai facut parte din fanteziile lor. Dar pana cand? Nu exista un deadline exact. Lucrurile astea se intampla mai devreme sau mai tarziu.

Crezi ca toata viata ta va fi plina de caviar si altele? Nu. Vor disparea. Crezi ca daca schimbi grupul de prieteni sau cunostinte, vei avea din nou succes? Gresit. Lumea vorbeste. Stai linistita, deja 50% din cei ce ti-au vazut pozele te-au catalogat drept materialista.

Si poate chiar nu esti, jur. Poate chiar se inseala. Dar … daca nu esti, de ce te afisezi doar din punct de vedere fizic? De ce nu te afisezi cu o carte in mana, pe care apropo ai citit-o. De ce nu te afisezi cu un plan de afaceri si cu idei de afaceri, si nu ma refer la farduri, saloane, unghii sau alte nebunii. Nu, ceva care sa te ajute si pe tine, dar sa ii ajute si pe cei din jur.

Vrei sa stii reteta succesului? Se numeste reclama! Reclama poate fi pozitiva sau negativa. Problema este ca internetul nu uita, are un reminder, un history acolo. Orice reclama negativa se va inlantui asupra ta, asa cum te arunci tu pe bijuteriile de la Pandora.

Vrei reclama pozitiva? Foloseste fundul ala si mintea ta sa produci ceva. Si nu, nu ma refer la sex. La refer la faptul ca sexul frumos atrage. Creeaza ceva care sa te dezvolte si pe care sa-l dezvolti. Ai toate sansele sa o faci mai repede ca mine.

Curand lumea se va schimba, mentalitatile se schimba mereu. Nu fi si tu o alta oaie, intr-o lume condusa de lupi. Fii tu exceptia, demonstreaza-le celor din jur, ca nu doar fundul tau poate capta atentie, dar si ideile tale pot. Si din nou, nu ma refer la sex.

Lasa fardurile, lasa machiajele scumpe, lasa bijuteriile si porcariile. Deschide ochii, dupa ce renunti la genele false, scoate capul dintre sani si priveste inainte. Vezi? E gol, dar tu poti face diferenta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s