Daca tu nu poti, nici eu nu pot!

2410419-smoking_is_sexy_by_tayler_aleks

 

Da-mi totul pe tava ca si cand as merita totul. Ofera-mi totul in fata ochilor ca si cand nu ar trebui sa muncesc o viata pentru asta. Schimba-te dintr-o data ca sa nu mai avem iar discutii interminabile despre cine are dreptate si cine nu. Dezbraca-te o data de personalitati si fii simpla, nu e totul mai simplu asa?

Uita-te la mine, admira-ma, roaga-te de mine sa-ti ofer afectiune, eu zic ca e cel mai bine sa fie asa. Adulmeca-mi parfumul si tanjeste dupa el. Respira-mi aerul doar cat iti ofer eu sansa. Iubeste-ma ca pe un Luceafar si pierde-te in orizonturi luminate doar de zambete tandre. Incalzeste-ma ca pe ultima floare de toama inainte de venirea iernii. Ocroteste-ma ca pe un ultim exemplar ce exista pe acest pamant.

Hraneste-ma cu ambrozie si da-mi tot timpul tau. Oboseste-mi trupul cu imbratisari lungi si povesti despre nopti de amor. Inceteaza in a-mi mai spune ca sunt dragut, spune-mi ca sunt unic.

Vezi, nu se poate. Nu merge. Nu poti! Daca eu nu pot, nu-mi cere sa fac si eu asa ceva. Daca tu nu esti in stare, daca nu tu nu esti atenta la ceea ce am eu nevoie. Eu de ce sa fiu? De ce sa-mi rupi mintea incercand sa fac fericita o persoana tot mai “nefericita”?

De ce sa ma straduiesc sa provoc zambete doar prin lucruri materiale? De ce sa cer sfaturi prietenilor? De ce sa-i implic si pe ei in idila mea?

As putea sa renunt, as putea sa plec. As putea sa te las. As putea sa zic “Adio!” si sa nu mai exist pentru tine. Lumea e mare, oamenii sunt multi. Curios, sunt multi oameni, dar nimeni ca tine.

Putini au farmecul tau. Putini au parfumul tau. Putini isi imbina visele perfect cu sperantele mele.

E ciudat. Sa incerc sa merg mai departe? Simt ca te trag dupa mine. Sa renunt? Simt ca rup o bucata din mine.

E greu. Ma omor pe mine, te mint pe tine. Te mint cand iti zic ca e totul in regula si ca te inteleg. Nu o mai fac de ceva timp. Am discutat cu mine, nici eu nu ma mai inteleg. E un haos, e intuneric, dar cumva gasesc speranta in orice. Gasesc speranta in ziua de maine si gasesc speranta in orice motivatie.

Sa-mi fie frica sa renunt la tine? Sa-mi fie teama ca voi ramane singur desi stiu ca mai exista si alte femei? Sa-mi fie rusine sa-ti spun ca te iubesc doar 2 ore pe zi?

Sunt…om.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s