Daca i te oferi, nu rezolvi nimic.

nebunie

Doar te futi. Doar castigi niste cm in tine. Multi, putini, vor fi acolo. Si stii ce inseamna asta? Ca pentru el esti un fort cucerit. Cu ceva insistenta, cu ceva vorbe, cu ceva atingeri si gata a reusit.

A reusit ce probabil, crede el, multi au dorit. Cand de fapt, el este doar un altul ce te-a prostit si te-a “combinat”. Cat mai ai de gand sa o tii asa?

Nu te-ai saturat sa inghiti atat, si nu ma refer doar la vorbe goale?

Nu te-ai saturat sa te minti atat?

Chiar iti place atat de mult sa fii pusa capra de cei care merita pe moment?

Te-ai gandit ca ai ajuns doar o unealta? Te-ai gandit ca poate ai ajuns sa-ti fie mila de tine si sa nu-ti recunosti greselile?

Ce e sexul pentru tine? E doar o unealta ca sa obtii atentie? Doar atat poti? Doar atat esti in stare sa faci? Hai sa-ti spun un adevar, toti ne futem. Fie ca o facem acum sau mai tarziu, toti ajungem in acelasi punct. Nu e cu nimic diferit.

Nu te mai minti ca-ti place, cand de fapt la fiecare orgasm pe care-l provoci, o parte din tine moare cate putin. Nu te mai ascunde dupa faptele tale si dupa trecut. Suferinta nu e o scuza pentru nimic.

Crezi ca fericirea lui sau lor se rezuma doar la imaginea trupului tau fara haine? Jur ca prima data cand te-am vazut dezbracata si ti-am ascultat vorbele, deja se vedeau semnele muscaturilor celor dinainte mea.

Am fost si eu fraier. Practic am cazut in plasa ta, crezand ca am castigat ce altii vaneaza o viata. Am crezut ca poti fii un motiv suficient de bun ca sa ma atasez. Si am facut-o. Si m-am lovit de aceiasi chestie. Tot ce mi-ai oferit au fost: sanii, fundul si buzele tale pentru oral.

Nimic mai mult. Nu ai reusit sa ma provoci, nu am reusit sa te dezbrac, nu am reusit sa-ti simt pielea, atingerea, parfumul. De ce? Pentru ca te-ai comportat ca un strain intr-o lumea cunoscuta. Ai dat totul pe fata de la inceput, nu mi-ai refuzat nimic, nu mi-ai reprosat nimic.

 

 

One thought on “Daca i te oferi, nu rezolvi nimic.

 1. Dacă îmi permiți..
  Sexul e simplu de cucerit, de făcut, de uitat,
  Greu este să respecți, să protejezi, să adori, să cucerești cu galanterie..
  Dacă de asta ai nevoie in acest moment, e simplu, e pt toți, e liber, e oriunde,..
  Te va ajuta să ințelegi intr-o zi, că ceea ce vrei tu nu ai să îl găsești așa..
  Este o etapă.. Pt a te curăța de acele amintiri atât de frumoase incât doare sufletul când ies la suprafață și realitatea ta de astăzi nu seamănă deloc cu ele..
  Atunci este perfect circumstanțelor..
  Dar când o să intri în faza de castitate, atunci te vei simți purificat, din adîncul energiilor vitale pâna in exterior..
  Vei descoperi o personă fantastică, dornică de iubire adevărată si de protecție..
  Această persoană ești chiar tu însuți..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s