Te va insela fie ca-ti place sau nu

hqdefault

O sa te insele. O sa plece. O sa vina si o sa zica ca-i pare rau. Nu conteaza sexul, ambele sexe fac astfel de greseli. Nu exista femei perfecte si nici barbati ideali. Nu exista fidelitate 100%, nu exista sinceritate totala asa cum nu exista nici dragostea perfecta.

Daca ai tu definitiile pentru asa ceva, te rog sa-mi spui. Defineste dragostea perfecta, fidelitatea 100%, sinceritatea totala. Raporteaza-te la faptele ambelor sexe si ia o decizie. Am impresia ca doar in utopie exista asa ceva. Viata de zi cu ne demonstreaza contrariul.

Dar revenind. Azi vorbim despre femei. Despre pictura ce se indreapta spre perfectiune zi de zi, in conceptia multora. Dar oare asa este? Se merita oare sa iubesti o singura femeie? Se merita oare sa fii ideal doar pentru o singura femeie? Se merita oare sa-ti pastrezi toate cuvintele si faptele pentru o femeie?

Raspunsul final: DA!

Acum vine intrebarea: De ce?

Simplu, pentru ca viata iti demonstreaza ca daca alergi dupa 2 iepuri nu prinzi niciunul si mai mori si de foame. Faptele noastre de zi cu zi ne demonstreaza ca ne place sa ne imbracam “fancy” ca sa impresionam niste oameni ce nu dau 2 bani pe noi. Ne place sa ne pozam si sa asteptam admiratia celor din jur, doar pentru ca ne bazam pe parerea celorlalti. Si nu manca cacat si-mi spune ca nu e asa. Zi-mi tu mie ca daca postezi o poza pe Facebook si primesti 100 de like-uri nu creste inima in tine. Daca zici nu, mananci cacat si punct.

Cu toate astea. Din punctul meu de vedere e mai frumos sa iti dai silinta si sa construiesti o poveste ideala cu o singura persoana, decat sa te imparti in 5 directi. Iti pierzi din potential. Sa impresionezi o femeie e greu. Sa impresionezi o fata e usor.

Poti insela o fata, fara sa-ti pese. Dar, poti insela o femeie fara sa nu regreti o secunda? Eu iti zic ca nu. O fata mereu iti va accepta scuzele, mereu iti va da dreptate si intr-un final va zice “A gresit pentru ca si eu sunt vinovata.”. O femeie va zice “Esti un mare prost!” si atat. Te va ignora.

Trebuie sa admitem faptul ca pe noi barbatii cel mai tare ne doare indiferenta si ignoranta. Pentru ca atunci cand gresim, vrem sa ne rascumparam greselile cu fapte mari si prin a aminti cat de buni am fost noi in trecut.

O fata va zice “Ai dreptate, ce fraiera sunt.”, dar o femeie se va pisa practic pe argumentele tale, oricate ar fi, deoarece pentru ea esti doar un cersetor de afectiune si iertare. Lacrimile, cuvintele si gesturile sunt inutile. Actiunile tale din urmatoarele zile sunt egale cu zero. Orice motiv i-ai oferi, oricat te-ai stradui ea se va gandi in permanenta cum buzele ce i-au fost promise doar ei, au fost pe pielea altei femei.

O femeie va avea imaginea ta dezbracata, invelita de bratele goale ale celeilalte si o va bantui asta. O va bantui pana cand alcoolul, lacrimile si discutiile cu prietenele vor fi capabile sa stinga parte din imagine.

Se va gandi la tine. Dar in nici un caz nu se va gandi la cat de frumos esti. Nu, se va gandi ca daca intr-o camera exista 1234 obiecte, ea va gasi 1235 de metode unice sa te omoare.

Nu suna agresiv. Nu suna violent. Tu oricum deja i-ai dat lumea peste cap si ai vomat peste increderea ei. Si nu doar increderea ei in tine, dar si increderea ei in ea. Daca tu o vei insela, ea sigur se va intreba “Am eu o problema?!” si prietene iti jur nu vrei ca o femeie sa-si adreseze o asemenea intrebare, pentru ca apoi va face tot posibilul sa-si demonstreze contrariul, iar tu vei plange in pumni dupa fundul ala.

A da si stai linistit, o femeie te va uita. Va face tot ce-i sta in putere sa te uite si cand te va revedea peste ani iti va spune ca totul este ok, dar intre timp va mai descoperi inca 1000 de metode unice de a te ucide, folosind aceleasi 1234 obiecte.

A da si asta defineste o femeie. Capacitatea ei de a ierta dobitoci, in timp ce-si continua planul de a te ucide.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s