Am aripi doar ca sa le rupi tu

8tracksolivia-1487-png

Sunt sincer azi. Ma uit la tine. Esti putin palida. Iar ai racit. Imi cer scuze … am zis de atatea ori ca trebuie sa te imbraci mai bine.

Stii, am realizat azi. Am aripi. Chiar am aripi. Am invatat sa zbor, ti-am mai zis asta. Am invatat sa sar de sus. Chiar iti spusesem:”As sari cu tine din inaltul cerului si pana la pamanat tot nu as avea timp sa-ti spun cat de mult te iubesc.”

Si asta e adevarul. As face-o oricand. As face orice doar ca sa-ti demonstrez ca-mi asum partile mele proaste si ca iubesc partile tale frumoase.

Imi place. Te sorb din priviri. Te ador. Sunt nebun dupa tine femeie. Mi-ai dat lumea peste cap si nu doar. Mi-ai transformat universul limitat intr-o lume fara granite.

Si pentru asta te iubesc. Si iubesc si vreau sa-mi rupi aripile. Vreau sa le tai, vreau sa nu mai existe. De ce? Simplu. Devin prea visator. Devin prea ne-om. M-ai facut sa devin un poet. M-ai facut sa ajung un altruist al viselor. M-ai facut sa ajung un vorbitor de limba romana si sa creez ambrozie.

Dar de unde toate astea? Nu e prea mult? Nu e prea tare? Supradoza asta de adrenalina sentimentala pe care o savurez in fiecare zi, ma consuma. Si imi consuma toate puterile. Toate gandurile. Toate ideologiile. Ma pierd prea des in parul tau si mi-e prea greu sa ma despart de mirosul tau.

Imi e greu sa-ti spun adio, imi e greu sa-ti spun cand ma simt obosit, doar pentru ca tu zambesti.

Voi ajunge sa urasc ca te iubesc. Voi ajunge sa fiu un “Nebun de alb”. Voi ajunge sa cred ca doar eu te merit. Te iubesc cu toata fiinta mea.

Dar e prea mult. Ma sperie. Ma omoara chestia asta. Ma panicheaza momentul cand imi dau seama ca devin dependent de tine. Am fost destul timp individualist. Destul de timp doar serviciul si plimbarile tarzii cu masina imi erau singurele alinari.

Ai aparut tu in peisaj. M-ai trecut gandurile prin blender-ul tau si mi-ai dat sa beau acel suc. A fost greu la inceput. Imi era greu sa accept. Imi era greu sa inghit. Dar intr-un final m-am imbatat cu tine si de tine.

Am ajuns sa fiu beat non-stop. Poate ca aceasta chestie nici nu se trateaza. Ai reusit sa-mi umplii cicatricile. Ai ajuns sa-mi dai de inteles ca lumea mea toata se poate rezuma doar la tine.

Nu stiu daca pot. Sincer. Nu stiu daca ma pot desparti de acei umeri goi si spate fin. Nu stiu daca voi putea sa-mi iau gandul de la gustul buzelor tale si de la mierea pe care o lasa atingera ta pe buzele mele.

Nu stiu daca voi putea sa te cert. Sa ma cert cu tine. Si nu vreau asta. Vreau sa vad cum injuri. Vreu sa-ti vad potentialul.

Dar in acelasi timp vreau sa-ti vad ridurile si peste 40 de ani. Esti singura ce-mi ofera certitudine. Esti singura ce-mi oferta siguranta. Esti singura care ma scoate din filmul meu si ma plaseaza in filmul nostru.

 

2 thoughts on “Am aripi doar ca sa le rupi tu

  1. Pingback: Am aripi doar ca sa le rupi tu — Bișnițar de cuvinte – Literele sufletului meu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s