Am sa te insel pentru ca nu esti femeie

large

Si am sa o fac din placere. Si am sa o fac din dragoste pentru mine. Sunt un narcisist. Sunt misogin si ador asta.

Ador sa te vad cum plangi, sunt innebunit sa te vad plina de nervi. Sunt un amalgam de ura fata de tine, tu cea care te numesti femeie. Sunt un ocean de vise spulberate in tarmuri stancoase si ascutite, exact ca si cuvintele tale.

Ma iubesc. Ma ajuns sa-mi iubesc comportamentul. Am ajuns sa realizez ca eu sunt cel important, tu esti doar un complement circumstantial de loc, timp si mod. Imi place sa-ti fut filmul, sa-ti distrug starea. Imi place sa te aud cum injuri si cum strangi din dinti. Nu ai idee cum este sa ai pielea de gaina datorita placerii pe care o vad ca iti vad rujul intins pe buzele alea.

Buzele alea care acum sunt muscate si cumva futute de vantul rece. Nu-mi pare rau, pentru tine. Meriti pentru ca asa e viata. Suferi pentru ceea ce ai facut. Esti ca o poveste fata nici un happy-end, pentru ca nu ai nici un “happy”. Ti-ai semnat singura testamentul.

Dar amandoi stim. Nu am ajuns aici printr-o intamplare. Eu nu sunt diavol si nici tu inger. Nu te-am atins niciodata. Nu te-am jignit. Nu te-am lovit, nici macar cu saliva. Desi ai fi meritat. Ai fi meritat sa te fac curva. Ai fi meritat sa-ti fut toti Dumnezeii si sa-ti dau foc.

Astea au fost doar sentimete trecute. Nu mai conteaza acum. E adevarat si tu m-i avertizat:”Mie-mi place viata!”. Eu credeam ca iti place sa ne futem. Eu credeam ca-ti place sa ne plimbam. Ca-ti place sa radem si sa avem amintiri.

Acum inteleg ca de fapt iti placea viata la dublu. Imi pare bine ca si celalalt ti-a dat cu jet. Meriti. Meriti pentru ca ceea ce ti-am zis ca ma bucura pe mine sa vad la tine, am trait si eu.

Si eu am fost un ocean de vise spulberate. Si eu am fost privat de sperante si eu am fost sustras din povestea noastra.

E ciudat. Nu-mi pasa ce se intampla cu tine. Desi toti mi-au zis sa te las. Nu am facut-o. De ce sa te las sa suferi 2 – 3 saptamani, cand poti face asta 2 – 3 luni? De ce sa-ti dau pace? De ce sa te las sa visezi in continuare? De ce sa nu te simti tradata?

Nu sunt mai prejos ca tine. Nu sunt mai fraier. Nu sunt baietel.

Te-ai laudat ca esti femeie. Pai zi-mi in mortii tai cand vrei sa i-o sugi altuia. Ca asa stiu si eu sa-ti schimb periuta de diniti.

Te-ai laudat ca esti femeie. Te-ai comportat ca un copil cand a trebuit sa-ti recunosti vina.

Te-ai laudat ca ma iubesti. Si m-ai iubit, poate … dar m-ai iubit pentru ca nu exista ceva mai bun ca mine.

Da, imi pare rau pentru toate noptile pe care le-am petrecut avand grija de tine. Imi cer iertare pentru toate faptele pe care le-am facut doar ca sa-ti demonstrez adevarul. Imi cer scuze pentru ca am fost politicos.

Da, am fost fraier pentru ca am vazut in tine speranta zilei de maine. Am fost prost crezand ca te-am gasit pe tine dintre toate. Am fost idiot crezand ca tu ai stofa de mama.

De azi nu mai ai nimic. Nu mai vad nimic. Sa nu te mai vad. Sa nu te mai aud. Sa nu-mi mai vorbesti te rog.

Iti las tot. Iti las tot ce am avut impreuna, pentru ca nu vreau sa ne mai lege nimic. Nu vreau sa imi mai amintesc de tine. Nu vreau sa-ti mai simt parfumurile sau sa-ti vad zambetul in poze.

De azi inainte esti libera. Poti face ce vrei. Poti sa i-o sugi oricui si daca vrei mai am niste amici. Si ei ar vrea sa te umple de “respect”.

Am sa-ti las numarul meu de telefon, doar ca sa vezi ca desi sunt la un telefon distanta, prefer sa te ignor.

Du-te, te rog, in lume si invata sa fii femeie. Fugi unde vezi cu ochii si aduna-te. E momentul sa inveti ca viata e scurta si ca amintirile frumoase nu se fac doar in genunchi sau 4 labe.

Succes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s