Iubeste-o asa cum ti-ai dori sa fii iubit!

016388ccc4cc9933ce37fa8a7a3ec67d

Alint-o. Gadil-o. Nu o lasa sa-si faca idei. Ofera-i mereu mai mult. Joaca-te cu ea si cu mintea ei. Gadila-i buzele cu degetele si saruta-i umerii cu obrajii tai. Sterge-i lacrimile si inlocuieste-le cu fericirea voastra. Iubeste-o, barbate si fa-o asa cum ti-ai dorit si tu sa fii iubit. Ofera ceea ce mereu ai vrut sa primesti, gaseste fericirea pe pielea ei fina si gusta fericirea de pe coapsele ei moi si tremurande. Bucura-te de orice moment in care obrajii ei contureaza imaginea fericirii. Acorda-i momente unice si atingeri delicate. Nu o saruta doar pe frunte. Mai ai un spate ce asteapta sa fie explorat. Simte-i spatele cu degetele tale. Simte cate povesti sunt acolo, simte cum exista o mare de neliniste gata sa fie potolita la prima ta atingere.

Atinge usor spatele si nu ignora nici un punct. Chiar daca o gadila usor si ea chicoteste, sarut-o repede si usor sa nu uite de ce esti acolo. Transmite-i cat de mult o iubesti atunci cand vorbesti cu gatul ei. Atunci cand buzele tale sunt cel mai bun pansament pentru vechile cicatrici. Demonstreaza-i ca ceea ce simti ai sa si faci. Nu-i spune ca o placi, dar savureaza-i orice urma de indoiala pe care ar putea sa o afiseze si transforma indoiala in speranta. Din speranta lucreaza la fapte si de la fapte in incredere. Fa-o sa simta o imaginea ce va fi impregnata vesnic pe retina ta.

Ai uitat omule cum este sa iubesti? Nu. Ai uitat omule cum sa mangai? Nu. Ai uitat omule cum este sa simti ca fericirea se regaseste si cand mangai un par ciufulit? Nu. Dar ai uitat sa le observi. Ai uitat sa le intelegi. Pentru astea apreciaz-o si iubeste-o asa cum ti-ai dori sa fii iubit. E singura care-ti poate demonstra ca orice sentiment oricat de mare se poate transforma in siguranta zilei de maine. E singura ce-i poate spune daca esti potrivit sau nu pentru voi. E singura ce nu va vrea sa te minta atunci cand siguranta ta se va contopi cu pasiunea ei. Atunci cand dragostea va fi un lung poem de zambete si gemete de fericire. Atunci cand orice orgasm reprezinta inceputul unui nou capitol. Atunci cand orice sarut reprezinta un preludiu indelung pentru fericire.

Transforma iubirea din tine, in tine. Fii tu cel care ofera, chiar daca poate e complicat. Chiar daca ti-e teama. Nu-ti fie frica sa sari. Gandeste-te ca sufletul tau nu va mai ateriza pe stanci ascutite, dimpotriva va ateriza pe corpul ei. Tu esti cel care ar trebui s-o imbalsamezi cu fericirea voastra. Ea va proceda in a gusta din tine non-stop si atunci cand gustul tau si aroma ta nu vor provoca celulita si nu o vor sufoca, ai reusit, ai castigat. E doar a ta. Acolo ai iubire.

Nu-ti da shutdown la ce poti simti. Nu te inchide in tine. Explodeaza cu tot ceea ce ai. Lasa-te purtat de tine si de ea. Zboara omule, e cel mai frumos sentiment pe care-l poti trai. Deschide-ti aripile alea si foloseste-le pe distante lungi si nu doar ca sa-ti cumperi fericirea. Planeaza asupra tot ceea ce ai trait. Traieste mai mult decat 50% din ceea ce poti fi. Fugi in lume cu ea si lasa ratiunea de-o parte. Azi e despre voi. Azi e despre visele voastre. Azi e despre cum imaginatiile voastre lucreaza la comun. Fii un partas la acel “esti cel mai frumos maine din viata mea”.

Iubeste-o, barbate, asa cum ti-ai dorit sa fii iubit!

Advertisements

3 thoughts on “Iubeste-o asa cum ti-ai dori sa fii iubit!

  1. Am uitat cum e sa iubesti sau sa te iubeasca…
    Am uitat foarte multe lucruri si asa am ajuns robot si totul ma lasa rece. Frumoasa lectura 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s