“Frate: femeia trebuie arsa bine si tinuta-n lesa, macar o zi!”

dominated

“Ca apoi se intoarce ea la tine, ca-i place asta si vrea din nou”

Am auzit, afirmatia, asta recent, am auzit-o acum o zi in timp ce involuntar am intrat intr-o discutie. Era o discutie dintre un tip si el insasi. Adica vorbea cu el si vorbea cu voce tare. Lucru ce nu m-a deranjat, fiecare are dreptul sa gandeasca, dar sunt de parere ca uneori e bine sa-ti pui si lipici pe buze si sa mormai. Mormaitul e mai bun 90% din timp cand nu gandesti. O data cu afirmatia intreaga mea atentie a fost redirectionata de la tigara catre el. L-am privit si si-a dat seama, iar apoi s-a uitat la mine si a continuat:”Femeile sunt parsive, sunt ale dracu si barbatul are unealta (incepuse sa rada, asa, ca-ntre barbati) s-o calmeze.” Initial am crezut ca unealta este surpriza din pantaloni, dar de fapt omul se referea la bani. Apoi l-am intrebat eu:”Dar de unde ai ideile astea? Ce te face pe tine sa crezi ca o femeie trebuie arsa bine si apoi tinuta in lesa?”. Raspunsul a fost unul clasic:”Stiu eu.” Am preferat sa nu intru in polemici cu el, sa nu deschid un subiect sensibil, asa ca am avut o ultima intrebare:”Cati ani ai?”, a raspuns:”21. La 21 de ani stiu multe.”. Aici, creierul meu a incetat sa functioneze, am intrat intr-o zona gri, intr-o zona a nimicului.

Acum vin eu si va zic voua: Nici la 65 de ani nu ai idee cum sa intretii o femeie! De ce?

Pentru ca femeile sunt complicate. Sunt un complex, ilogic, irational de ganduri amestecate cu sentimente mixte si senzatii inumane. Femeile sunt complicate, pentru ca cineva trebuia sa fie complicat. Femeile sunt nebune, pentru ca noi suntem calmi. Femeile se vor a fi intretinute, dar nu material sau sexual, ci intim. O femeie nu va aprecia niciodata barbatul care se lauda ca are bani sa o duca peste tot. Dimpotriva, va dori cineva care sa stie sa creeze intimitate intre ea si tine (barbatul). Barbati, bucurati-va ca exista altii ce vor sa controleze femeia si vor doar sa o futa bine. Stiti de ce? Pentru ca vor alerga in maini si se vor arunca inspre prima urma de reusita pe care o cor vedea in voi. O femeie nu trebuie “arsa”, a arde o femeie presupune lipsa de sentimente si comunicare. Ai “ars-o” si ai trecut mai departe nu?! Bravo. Felicitari ca poti, dar apoi sa nu te intrebi de ce dupa un timp “nu-ti merge combinatiile boss”. Cine v-o fi invatat pe voi ca femeile trebuie tinute in lesa, ar trebui sa va tina pe voi. Sunteti complexati ca nu puteti atrage atentia unei femei si apoi sa o mentineti acolo? Nu imi pare rau pentru voi. Considerati ca o femeie trebuie sedusa? Prostilor, o femeie trebuie tratata ca un adult, nu ca un premiu. Sa vezi intr-o femeie un premiu, e ca si cand ai spera sa castigi la 6/49 fara sa ghicesti toate numerele. Femeie nu sunt premii bai! Sunt oameni ca si voi. Tratati-le ca pe adulti. Nu le ingraditi libertatea, nu le aruncati principiile pe jos si nu le sufocati. Daca va asteptati ca o femeie sa va inghita principiile cu forta, s-ar putea sa ma treziti cu mari cicatrici pe ele din cauza muscaturilor.

Dar, bisnitarule, de ce fosta mea a plecat de langa mine la altul?

Pentru ca asa ai lasat tu lucrurile sa mearga. Pentru ca nu ti-ai dat seama la momentul potrivit ca esti intr-un derapaj continuu sau pentru ca ai devenit monoton. A se intelege ca nu ma refer la domnisoarele ce doresc excursii pe ici pe colo, bijuterii, masini, poze pe Instagram in masina ta si buchete traditionale de cel putin 151 de trandafiri. Categoria asta e aparte si e o discutie mult prea ampla, nu merita.

Nu, sefu’ la femei, ma refer la gagica-ta. Aia pe care ai zis ca o iubesti, dar iti fugeau ochii dupa fundul alteia-n public, cum fuge ambulanta in trafic. Aia pe care ai considerat-o a fi ultima, dar s-a dovedit a fi prima ce ti-a demonstrat ca esti aproape nimic. Crezi ca daca o tii din scurt va dori sa se intoarca a doua oara? Ha! O femeie tinuta din scurt e ca o oala sub presiune. Va exploda si-ti va arde toata pielea si o data cu ea iti va distruge bucataria ta luxoasa. O femeie tinuta din scurt, este idealul de “asa nu”.

Sa-ti arzi femeia si s-o tii din scurt, cu certitudinea ca se va intoarce si a 3-a oara, e ca si cum ai spera ca o laba buna (de parca ar exista) te scapa de durerile de cap. Total ilogic. #bisnitardecuvinte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s