Frica nu tine loc de femeie. Esti barbat sau stai acasa!

imageedit_2_5984356909

Daca o femeie arata bine sau crezi ca principiile tale de viata, nu se muleaza cu ale ei, ai pornit cu mentalitatea gresita. Daca te simti intimidat de o pereche de sani misto si un fund ce s-ar mula perfect pentru palmele tale, ai sa ramai la vechea laba.

Stiti ce atrage o femeie si o da pe spate?

Increderea in voi, dar nu aroganta. Taria de caracter si capacitatea de a va cunoaste defectele, dar nu egoismul masculin. Tandretea si motivatia de a crea magie cu ele, dar nu falsele vise de a da sperante, doar pentru o partida de sex. Cu femeile desi pare complicat, e relativ simplu, iti setezi un obiectiv clar: o futi sau o iei de iubita. Atat. Nu exista jumatati de masura, nu exista nesiguranta. Femeile au nas al dracului de fin atunci cand vine vorba de frica si-ti va demonstra ca, desi ai 20j de cm de potenta, este degeaba cand deschizi gura prost. Femeile nu sunt jucarii pentru tine, tu cel care te sperii de la primele instructiuni. Femeile nu sunt forme din lut, construite pentru a fi pictate in diverse moduri. Nu! Femeile sunt matasea,  iar tu maestrul ce o poti pune in valoare in orice ocazie prin orice mijloc.

De ce ti-e teama de femei? De unde stii tu dinainte de orice ca tipa aia, pe care o consideri frumoasa, nu este potrivita pentru tine? De ce iti e teama sa-i faci un compliment subtil? De ce iti e teama sa fii romantic? Femeile se bazeaza pe urmatoarele principii: sa-mi placa mie, sa fie simpatic, DAR sa aiba incredere in el, sa fie sincer, sa ma iubeasca cu tot ce are, sa-si ironizeze defectele si sa fie pasional. Pasiunea, bai baieti, este cea care determina o femeie sa renunte mai repede la haine decat alcoolul sau drogurile. Mai taceti cu vorbele si vrajeala aia ieftina, glume de autobaza si caterinci proaste. Femeile nu pun botul la asa ceva, o femeie intotdeauna ti-o va reteza de la radacina de cum ai pronuntat prima silaba. Trezeste-te in cacat si aduti aminte ca barbatii, in trecut, au trecut prin razboaie si conflicte de zeci de ani, iar tie iti e teama sa vorbesti sau sa incerci sa convingi o femeie ca esti mai mult decat prezinta ambalajul.

Si ce daca ti-o iei in bot?

Asa inveti. E ca in viata. Nu totul este pentru tine, dar crede-ma ca viata are un talent de a se intoarce catre tine, asa cum revine si raceala an de an. Are ceva pregatit pentru tine, are ceva bun si pentru tine. Nu ai “muncit” degeaba atatia ani sa te blochezi la “Buna!”. Nu, esti barbat, comporta-te ca unul.

Un barbat ce apare in fata femeii fara incredere in sine si ambitii fata de ea, este ceea ce femeia numeste “waste of macke-up”. #binistardecuvinte

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s