O femeie nervoasa este cat se poate de sexy!

angry

Pentru ca-ti poate facea atatea. Pentru ca mintea ei se concentreaza doar pe tine. Pe gatul tau, pe mainile tale, pe gesturile tale, pe barbatul din fata ei. De ce o femeie nervoasa e sexy? Pentru ca te analizeaza, pentru ca-ti asteapta replica, pentru ca nu-ti va da nici o sansa. Pentru ca in momentul, acela, cand ai trantit 2 cuvinte, ea vine cu 4. Nu te lasa sa ai dreptul la dreptate. Chiar daca intra si in panzele albe. Ea vrea sa faca asta, ii place jocul asta si o face cu pasiune. Ai intrat pe teritoriul ei. Ai ajuns in zona un soarele nu rasare la ora 7:30 si apa nu e inodora, incolora si insipida. Totul este contrar gandirii tale, contrar logicii tale. Orice lucru logic, fizic sau matematic nu mai exista acolo. Esti un astronaut pierdut intr-un univers infinit, dar cu limitarile impuse ea pe care nu le vei descoperi vreodata.

Uita-te la ea, admir-o, gandeste-te ce-ti poate face. Tu nu stii ce face o femeie cand e nervoasa pe tine? Te fute. Din toate unghiurile, din toate pozitiile. Nu ai observat si tu asemanarile? Nu ai observat privirea aia plina de pasiune cu dispret pe care o are fata de tine? Nu conteaza ca-n dormitor vrea sa te “ucida” cu miscarile, ca apoi sa-ti resusciteze trupul obosit. Nu conteaza ca acum tipa si-njura si blesteama orice inceput de amintire cu tine. Ea este tot acolo. Acelasi gand il are in cap. Femeile-s demente, pentru ca 5 minute se vor certa cu tine, apoi iti vor da lumea peste cap atunci cand unghiile ei vor trasa harta iubirii voatre pe spatele tau. Ca intr-un final sa fuga la dus si sa-si fumeze tigara in timp ce te ignora. Pe noi ne innebuneste fapt ca ne ignora, dar nu ne dam seama ca ele de fapt ne fut. Ne domina si le place al dracului de mult sa faca asta.

De ce o femeie e cel mai sexy lucru din univers?

Pentru ca iti arata ca-i pasa. Pentru ca-i o felina gata sa-ti primeasca afectiunea, doar cand vrea ea si cum vrea ea. Pentru ca vrea s-o plesnesti peste fund, dar in acelasi timp te lasa doar sa-ti admiri singur gandul. Pentru ca te lasa sa o dezbraci usor de haine, dar te opreste cand devii cam “insistent”. Pentru ca se joaca cu tine in atatea moduri, incat mintea ta se blocheaza de atatea ori incat iti dai restart de 10 ori in 5 minute. Pentru ca-ti sopteste cum ar vrea sa ti-o suga, ca apoi sa-ti zica ca esti un dobitoc. Pentru ca este capabila sa scoata ce-i mai bun din tine, dar prin priviri iti transmite cata ura are pentru tine. Si toate astea in 5 minute. Toate astea in maxim 15 respiratii. Iar tu nu ai inteles nimic si in continuare esti blocat pe ideea “De ce ne certam?!”.

Stii ca in momentul cand iti zice sa o lasi in pace, tu nu trebuie. Stii ca in momentul ce tipa si-ti zice ca ii distrugi mintea si sufletul, ea de fapt iti spune cat de mult insemni pentru ea. Stii ca in momentul cand te injura printre dinti, de fapt abia asteapta sa-ti rupa hainele alea si sa-ti demonstreze ca in fata ei ii poti privi doar tocurile. Stii ca in momentul cand a pus mana pe tine, ti-a muscat buze si ti-a dat o palma usor peste fata, ti-ai dat seama ca aia e de fapt o invitatie la dans, dar din nefericire esti netalentat.

Dragi femei, sunteti ale dracului de sexy cand sunteti nervoase. Sunteti superbe si de interesante incat ador sa va enervez. Ador sa va vad cum injurati si cum sariti dintr-un subiect in altul. Sunteti magie pura si sunteti cel mai bun drog antiplictiseala, antimonotonie si anti-barbat-prost.

Stii de ce e o femeie nervoasa sexy?! Pentru ca reprezinta un cocktail perfect de: pasiune, ambitii, nervi si iubire. Toate astea asortate cu clasicul:”Tu si ma-ta, 2 prosti!”. Absolut perfect! #bisnitardecuvinte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s