Am sa-ti vorbesc cu atingeri si am sa-ti soptesc vise

ecstatic-imgur-com

In dimineata asta esti doar a mea. In dimineata asta suntem dedicati unul altuia. Nu mai exista “fugi la birou”, nu ne mai gandim la “trebuie sa fug la serviciu”. Nu. Astazi este despre sanii tai pe care abia astept sa-i sarut, despre spatele tau pe care abia astept sa-l mangai si despre gatul tau caruia abia astept sa-i soptesc cat de mult te vreau. Astazi stam ascunsi sub plapuma si inchidem ochii. Si ii mentinem inchisi pana cand ajungem sa ne dam seama ca lumea noastra s-a schimbat. Nu suntem in dormitor, de fapt suntem acolo unde ti-ai dorit tu mereu sa fim: in liniste. In sufletul tau care azi nu mai e o furtuna de vara. In sufletul meu azi nu mai exista un sac de griji. Suntem in inimile fiecaruia si e atat de cald si bine. E atat de spatios. Si culmea tu nu vrei sa remodelezi nimic. Iti place orice culoare, orice forma, orice freamat te incanta. Esti fericita aici. Te iubesc aici. Te ador aici.

In dimineata asta plecam peste tot si vizitam toata lumea. Inchidem ochii si am ajuns in Londra si tremuri. Te incalzesc ca apoi sa ajungem impreuna pe plajele din Grecia unde soarele ne incalzeste fata si renuntam la haine. Sau poate ca aratam mai bine in Florenta sau Venetia plimbandu-ne si tu explicandu-mi de ce cladirile sunt atat de incarcate de istorie. Poate ca ne sta mai bine zambind in Barcelona in timp ce-mi povestesti despre cum visai cand erai copil sa cuceresti lumea sau poate in Viena in timp ce-mi descrii o zi perfecta din viata ta? Nu stiu, dar tot ce cunosc este faptul ca ne-am imbarcat intr-o calatorie continua din care amandoi nu avem scapare si nici nu ne dorim sa gasim una. Suntem calatori in propriul nostru vagon unde putem face orice, putem construi orice, dar preferam sa ne iubim. Acum e momentul sa-ti spun ca esti absolut superba. Ca esti demential de inteligenta si provocator de sexy. Acum e momentul sa-ti afisez dragostea mea pentru ca in calatoria asta, amandoi stim, ca este cel mai real lucru.

Si da, in dimineta asta, te iubesc asa cum nu am facut-o niciodata. In dimineata asta te ating si te mangai asa cum ploaia spala petelele florilor pline de praf, in zilele de primavara. In dimineata asta te rasfat doar prin cuvinte calde si masaje indelungate pe cap. Ma joc cu parul tau, ma joc cu mintea ta, ma joc cu imaginatia ta si ma pierd in ele si te regasesc din nou atunci cand ma aproprii de urechea ta si-ti zic: nu vreau sa plecam de aici niciodata. Aici si azi te iubesc cu toata fiinta mea si sunt alimentat de tine sa nu plec nicaieri, sa nu fug spre responsabilitati, sa nu fug spre bani sau birou. Azi esti motivul viselor mele, azi esti motivatia iubirii mele fata de tine, azi esti totul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s