Esti supereroina mea!

woman_men_find_attractive

Ai venit in viata mea ca un val. Ai ajuns in sulfetul meu ca un glonte gata sa strapunga orice zid, orice obstacol, orice vesta ce m-ar fi protejat. Nu ti-a pasat de altele sau altii. Nu te-a interesant daca vei ajunge acolo sau nu. A fost un drum lung. A fost un drum al dracului de greu si un drum pe care altele nu l-ar fi facut niciodata. Ai intrat in sufletul meu dintr-o data. Nu ai avut rabdare sa-ti dai timp de gandire si nu ti-a pasat daca voi fugi sau voi ramane. Ai intrat in sufletul meu asa cum aerul rece al noptii se strecoara prin crapaturile geamului si ajunge sa te muste usor de pielea calda.

Stii ce ai facut? mi-ai futut mintile si perceptiile. Mi-ai dat orice logica peste cap si m-ai intors pe toate partile. Am fost intr-o masina de spalat. Dar nu de spalat trecutul sau regretele, NU! De spalat de propriile mele frici. De propriile mele ganduri ce ma limitau, ganduri ce-mi dadeau frici. M-ai bagat la 90 de grade pentru ca eram plin, eram murdar, eram jegos si ai avut rabdare pana cand totul a fost curatat perfect. Pana cand detergentul si-a facut treaba, iar apa a venit si a spalat orice urma de indoiala din mine. Apoi ca sa te asiguri ca nu mai exista nimic, nici o celula de neincredere m-ai bagat la 1000 de rotatii pe minut si m-ai lasat acolo pana cand am inceput sa-mi dau seama ce se intampla cu mine. Pana cand am realizat ca totul a fost o calatorie pentru a ma descoperii pe mine cu ajutorul tau. Ai facut dintr-un om, un ideal pentru el insasi. Ai facut dintr-un om, un barbat. Si ai facut dintr-un barbat un stalp de rezistenta care nu va mai ceda atat de usor la presiuni.

Ai ajuns in viata mea intamplator si intamplator nu vei pleca, pentru ca nu vor exista motive intamplatoare sa te indeparteze. Nu vor exista trairi care sa te determine sa fugi. Ai alergat si ai muncit prea mult ca sa pleci. Ai aruncat din tine suflet, pasiune, timp si liniste. Ai smuls din tine incredere si ai sadit-o in sufletul meu. Ai lipit bucati din mine si din sufletul meu cu saruturile tale si ai chituit crapaturile prin atingeri delicate. Esti un arhitec ideal pentru ca m-ai planuit si un mester iscusit pentru ca m-ai transformat in ceva pentru mine si nu pentru tine sau altii.

Si cu toate astea stiu ca-ti pregatesti incontinuu trusa de prim ajutor, masurile de resuscitare si mecanismele de a ma aduce la viata pentru ca desi ai cladit incredere si curaj, desi ai sadit frumusete si ambitie, undeva acolo adanc in mine, stim amandoi ca exista o urma de teama gata sa fie exploatata de orice mediu ce ma doreste departe de tine. Esti supereroina mea! #bisnitardecuvinte

One thought on “Esti supereroina mea!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s