Cand e mai uda decat orice fluviu …

orgasmo-en-haiku-e1442000028129

I-ai intinde toate cearceafurile din lume, doar pentru a se zvarcolii in ele de placere. Si i-ai intinde tot satinul din lume sa se destainuie lui, asa cum se deschide in fata ta. Si i-ai acorda ani din viata ta, doar sa o vezi in acelasi fel. I-ai face altare si i-ai inchina muntii. Ai denumii oceane cu numele ei si ai schimba ecuatii in matematica dupa cum iti dicteaza buzele ei. Ai schimba logica fizicii si reactiile chimice dintre elemente. Ai lupta cu zeitati si ai razbi in cele mai dureroase chinui doar ca sa o vezi pe ea plina de tine. O pictezi cu privirea si desenezi cu buzele cuvinte dulci ce ii imbraca coapsele firave. Ai vrea sa fie a ta pentru eternitate, ai vrea sa nu se mai termine momentul in veci. Iti doresti sa nu existe pauze si nici timp. Sa nu existe dimensiune sau spatiu. Sa fii doar tu cu ea. Sa fiti doar voi doi intr-un pat plin de gemetele ei si iubirea ta.

Ai vrea sa strici geometria iubirii si sa infranezi motoarele pasiunii, doar pentru ca vrei sa nu existe alte imagini. Nu vrei sa stii ce te asteapta maine, nu vrei sa aflii despre vremea de maine sau despre alte precipitatii. Vrei furtuna intre voi. Vrei cutremure sa zdrunci toate scrierile cu si despre sex. Vrei uragane si vuiete de pasiune ce ar speria orice brav meteorolog. Vrei sa futi destinul atat de grav, incat toate planetele sa va acorde atentie. Vrei sa distrugi astrele si sa-ti bati joc de viitor. Vrei sa o faci femeia ta. Vrei sa o futi cu atata placere incat iti va pronunta numele si in momentele cand zilele nu se vor mai sfarsit. Vrei sa fii antidotul mortii si cu mortii ei sa te joci intr-o hora in care sa razi in fata diavolului zicandu-i ca nu e in stare de nimic. Vrei sa spargi bariere si prejudecati. Vrei sa-i fii barbat si ea sa-ti fie femeie. Vrei sa o supui, dar vrei sa te vezi supus. Vrei sa-si muste buzele atat de grav incat nici un medic sa nu-si dea seama ce a provocat ranile. Vrei sa devorezi trupul ei, doar ca sa renasteti impreuna. Vrei sa fii cel despre care ea va scrie carti in zilele libere si va injura in zilele ploioase.

Vrei sa faci toate astea, vrei sa ii demontezi asteptari, dar ghici ce? Nu ai cum pentru ca acum e doar un vis, acum e doar o speranta, acum e doar o plasmuire a gandirii alaturi de intrebarea: “Cum ar fi fost daca?”

One thought on “Cand e mai uda decat orice fluviu …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s