Da-mi o vara de tristeti placute!

6380e4418f1f9e5efd5d72b4e554bba0

Da-mi o vara de iubire si lasa-ma sa suspin dupa ea. Da-mi pasiune si amintiri si lasa-le sa ma ucida. Da-mi ceea ce multi ar numi nebunie si las-o sa se joace cu gandurile mele. Da-mi sentimete care sa-mi curenteze sufletul si lasa-ma in socuri. Da-mi magie si nu-mi lasa instructiuni pentru ea. Da-mi idei si da-mi motive sa trec peste orice plaja de dezamagiri. Da-mi soare si caldura cand noptile sunt reci si friguroase. Da-mi optiuni si lasa-ma sa nu stiu ce sa aleg. Da-mi ploi de vara in zilele doride.

Si cu toate astea nu mi-ai dat nimic. Cu toate astea nu mi-ai oferit nimic din ce e mai sus. Mi-ai oferit vise, ce-i drept, dar le-ai luat cu tine. Mi-ai oferit sperante, dar cu toate astea m-ai lasat acolo unde ne-am intalnit. Mi-ai oferit lumina si ai luat-o cu tine crezand ca vad in intuneric. M-ai lasat sa alerg pe cai nestiute si sa-mi fac rani adanci. M-ai lasat sa-mi rup tendoanele si muschii incercand sa ma catar pe munti prea inalti. M-ai lasat sa ma accidentez si mi-ai lasat cicatrici.

Cu toate astea, mi-ai oferit lectii. Mi-ai deschis ochii si nu doar ai mintii. M-ai facut sa-mi dau seama ca in spatele unui zambet se ascund “personaje” nebanuite. M-ai facut sa-mi reanalizez sansele si sa-mi reevaluez pozitiile. Si-ti multumesc ca ai facut-o acum si nu prea tarziu. Nu prea tarziu pentru tine, prea tarziu pentru mine. Iti multumesc atat de mult ca ai intors spatele si ai plecat. Ca nu ma mai recunosti, ca nu ma mai cunosti si ca de fapt ai “reusit” sa ma uiti.

Dar, vezi tu, cu toate astea ai uitat. Ai uitat ca buzele tale au incetat sa mai rosteasca cuvinte in fata mea si au primit un scop adevarat. Ai uitat ca imaginatia ta a fost cel mai mare dusman al tau. Ai uitat sa-ti asculti inima, asa cum ai uitat si ce gust are parfumul de femeie. Si-mi multumesc. Imi multumesc ca, am reusit. Am reusit ca vara asta sa incep sa te “uit”, asa cum si povestile se uita. Am reusit sa-mi reinventez povestea si sa-mi recap curajul.

Curajul de a-mi spune ca ai fost cea mai placuta tristete din viata mea. #bisnitardecuvinte

2 thoughts on “Da-mi o vara de tristeti placute!

  1. Scrii genul meu de scrisori. În fine, sunt articole adresate spre un „tu” pe care eu nu îl cunosc, dar, dacă ar fi scrisori, le-aș citi cu cea mai mare plăcere. Nu știu dacă sentimentele transmise sunt reale sau nu. Oare, dacă sunt reale, cea căreia îi sunt adresate, le-a citit sau le va citi vreodată?
    Mie, personal, mi-a fost mereu mai ușor să mă exprim în scris și, prin urmare, cuvintele scrise au un impact emoțional mai mare asupra mea. Dacă aș fi fata căreia îi vorbești, aș înțelege. Sper ca și ea să înțeleagă.

  2. Pingback: https://bisnitardecuvinte.ro/2017/06/02/da-mi-o-vara-de-tristeti-placute/ – Literele sufletului meu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s